Sommerhus med Karin

Vi nød den enkelt uges ferie Kristian havde fra arbejde i fulde drag. Natanael fik fri fra vuggestuen, og så pakkede vi bilen og kørte til Saxild strand, hvor vi skulle møde Kristians mor i et sommerhus, vi havde lånt. VI nød det skønne vejr, der var hele ugen med ca. 25 gr. i gennemsnit. I modsætning til hjemme i lejligheden var der ikke vasketøj, rengøring og andre kedelige opgaver, der skulle ordnes. Natanael nød at kunne rende ud i den store lukkede have med sandkasse, gynger, bolde, scooter og badekar. Vi var flere gange ved stranden for at bade, og der var også tid til at læse bøger, spille spil, se tv, sove middagslur, brokke sig over det manglende internet og lave og spise dejlig mad. En enkelt dag tog vi en tur til Grenå, hvor vi besøgte Kattegatcentret og så ”gor dish!” (=stor fisk). Vi fik også besøg af Ida, Jonas & Karen og Hedvig og Gunnar med deres datter Karen og et kort besøg af Daniel og Frida med børn, som skulle ’overtage’ sommerhuset efter os. Alt i alt var det nok den bedste måde at lade op på, vi længe har oplevet, og vi følte os afslappede, da vi igen vendte bilen mod Silkeborg.