Hverdag

Så er hverdagen ved at blive hverdag igen. Kristian er ved at finde sig til rette i sit nye job hos NetCompany på gågaden i Århus. Han er rigtig glad for det og nyder at kunne lære nyt på en anden måde end i skolen og rent faktisk gøre nytte med sin viden. Arbejdspladsen sætter også stor pris på Kristian. Han har lige været til en evaluering af sin arbejdsindsats, og det var lutter rosende ord – nu mangler han kun mere erfaring.
Med jobbet følger også en helt anden levevis. På NetCompany er der dresscode, så Kristian har været ude og købe ny garderobe sammen med sin lillebror Verner, der har styr på sådan noget. Det er helt anderledes at have fået en mand, der nu til hverdag går i skjorte og fine sko, så jeg nyder at have noget lækkert at se på!
På hjemmefronten kan skiftet fra SU til løn godt mærkes! Det har resulteret i, at vi har skyndt os ud at købe bil. Det blev til en 10 år gammel Ford Focus stationcar. Den kører virkelig godt, og vi nyder den frihed, det har givet os. Det er dog virkelig svært for Kirstine at cykle forbi bilen, når hun skal i skole, så det øver vi lidt på =D. Ellers er pengene også blevet brugt på vores første gourmetmiddag nogensinde. Det var virkelig en oplevelse, og noget vi bliver nødt til at gøre igen!
Bagsiden af medaljonen er desværre, at Kristian er væk hjemmefra lang tid hver dag. Han skal lægge 40 timer i ugen hos NetCompany og derudover kommer transporten til og fra Århus. Pga. beliggenheden kan det ikke betale sig at tage bilen, så det bliver til ca. 2,5 timers transport hver dag – oven i arbejdstiden. Det betyder, at han tager hjemmefra 6.10 hver dag og kommer hjem igen 16.50 eller 17.50. Dermed ser han kun Natanael 2,5 time hver dag, så det er lidt hårdt for alle parter. For Kirstine betyder det, at hun hver dag skal bringe og hente, så det har også krævet lidt tilvænning efter den fantastiske frihed, vi har haft gennem vores studier.
Kirstine er godt i gang med eksamenerne og glæder sig til d. 18. juni, hvor hun går på barsel. Så er der lige en god måneds tid, til vores lille pige kommer til verden og dermed lidt tid til restitution og redebygning. Vi er spændt på, hvordan Natanael takler det at blive storebror, men vi har forhåbninger, om at han med tiden kommer til at nyde det. Han er en glad (for det meste) og meget snakkende dreng. Vuggestuen er meget glad for at have ham, og han nyder at være der. Særligt har han fået en ven i en lidt ældre pige, der hedder Victoria. De holder i hånden når de går tur, leger sammen hele tiden og skændes også til tider – et lille ægtepar =D
I sommerferien skal der slappes af. Kirstine har god lang sommerferie, men eftersom Kristian ikke har optjent feriepenge, tager han kun en enkelt uges ferie i uge 28. Her skal vi med Karin i sommerhus ved Rude strand. Det bliver en hyggelig og forhåbentligt afslappende uge. Kort efter kommer der så et par ugers barsel, så alt i alt bliver det jo til noget ferie alligevel.
Endelig kan lige nævnes, at vi har købt årskort til Aqua-centret. Det giver også fri adgang til Jesperhus, Kattegatcentret, Den gamle by, Aalborg zoo og Nordsøen oceanarium, så sig endelig til hvis vi skal tage på tur sammen.