Lidt nyt…

Ja, så er det godt nok ved at være lang tid siden, der sidst er sket noget her på siden! Efter lidt opfordring, sker der nu lidt igen. Der er både nye billeder og videoer, og så tænkte jeg, at I da også skulle have lidt på skrift!

Siden sidst er vi kommet godt hjem til Danmark igen og har haft god tid til at fordøje vores mange oplevelser i USA.

Nu bor vi tilbage  i Silkeborg og er faldet rigtig godt til i vores 92 kvm. store lejlighed. Kirstine har netop afsluttet praktikken på andet år af sin læreruddannelse, så det går langsomt fremad på den front. Kristian har netop afsluttet sin bachelor med et flot 12-tal, så nu kan han kalde sig diplomingeniør. Nu er han godt i gang med jobsøgningen, og vi håber på, at han snart får et job. Natanael er fortsat glad for at gå i vuggestue, og her hjemme er iPad, bøger og puslespil det helt store hit. Til sommer vokser vores lille familie endnu en gang, og vi glæder os til at møde den lille (meget levende) baby, der gemmer sig i Kirstines mave!