Så er vi kommet til det sydlige Florida

Endelig ferie! Vi har fået kørt mange mil/km, og er tilsidst kommet til det sydlige Florida. Vi bor i en lille by syd for Miami ved navn Florida City. Vi har boet på moteller hele vejen herned i forskellige byer. Vores skema de første to dage har været
1. Køre så langt som muligt om formiddagen
2. Stoppe et sted for at opleve noget og spise.
3. Køre igen til vi nåede motellet vi skulle bo på.
Nu har vi to overnatninger her syd for Florida, så i dag tager vi ind på Miami Beach, mens vejret er godt. Der er nemlig uvejr i Florida i disse dage, så det gode vejr må nydes så længe det er der. Dog er temperaturen stadig på 27-30 grader celcius…
En anden ting er at jeg har fået mine karakterer. Det gik bedre end forventet med to A’er, to B’er og et C. Så det er virkelig godt!